Minister van Defensie neemt 1e exemplaar RESPECT! in ontvangst

Met nog één interview te gaan, bereikt het boek RESPECT de eindfase. Schrijfster Ilse de Boer, grafisch vormgever Edwin Sonneveld, Annemarie Kleve van Ipskamp Printing en Natanya Hartgers ( foto optimalisatie) zijn momenteel heel druk aan de slag met de samenstelling van het boek. Ik heb al diverse proefversies mogen bekijken en ben onder de indruk wat zij als team aan creativiteit aan de dag leggen. Trots op.
1

En als je dan ook nog te horen krijgt dat onze minister van Defensie, Jeanine Hennis-Plasschaert , het eerste exemplaar in ontvangst zal gaan nemen is dat een geweldige blijk van waardering die zij toont naar de militairen in het algemeen en de gewonden onder hen in het bijzonder. Wat een kers op deze taart. final_gijs_van_berkel__dsc2223_bewerkingnhIk weet zeker dat de 50 deelnemers aan dit boek hier uiterst trots op zullen zijn. Het aanbieden van het boek staat nu gepland voor de laatste week van november (28 nov- 2 dec) op het ministerie van Defensie. Uiteraard zullen wij er voor zorgen dat in ieder geval de deelnemers hierbij aanwezig zullen zijn.
Het boek is nu nog te bestellen in de voorverkoop en u steunt hiermee een goed doel ten behoeve van de gewonde militairen. Velen gingen u al voor. We kunnen nog ca 200 exemplaren voor de prijs van € 37,50 aanbieden. Afgelopen week ruim 70 stuks verkocht!!!
final_daniel_knegt_iam_prins_dsc9203En goed om te weten: het boek wordt gemaakt zonder winstoogmerk. We geven het uit in eigen beheer om zodoende de prijs laag te kunnen houden. Niemand van ons team verdient aan dit boek! Via bedrijven als Bol.com etc moet dit boek ca € 70 kosten.
Bestellen kan via deze website bij tabblad “bestellen”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s