Uitbreiding team RESPECT!

Ton en Kay Constandse/ In2Pics  Natanya-1  Ilse de boer

 

Al een paar maanden is het team van RESPECT! versterkt. En dat was nodig. De foto’s en interviews zijn op twee na gedaan. 50 stuks. Prachtige en veelal emotionele verhalen. Maar allemaal met de rode draad van vallen en weer opstaan. Niet allemaal even makkelijk, maar ook voor hen was opgeven geen optie. De verhalen doet ongelooflijk recht aan de titel van het boek: RESPECT!

En dan heb je heel veel foto’s en veel teksten. Sommigen van 1000 woorden, anderen van 2500 woorden. Om dat allemaal goed samen te brengen heb je toppers nodig. En als je het boek voor en na het verschijnen op de kaart wilt zetten heb je nog meer toppers nodig.

Om de foto’s te optimaliseren is Natanya Hartgers Stam toegetreden tot het team. Een goede foto is natuurlijk het vertrekpunt, maar daarna gaat Natanya ermee aan de slag om deze te optimaliseren. Geweldig hoe zij dat doet. Vol overgave en creativiteit.

Om de teksten die ik heb geschreven naar aanleiding van de interviews perfect te laten zijn heb je een creatieve geest met een pen nodig en dat is Ilse de Boer zeker. Deze Amsterdamse schrijfster redigeert alle teksten tot een waar leesgenot. Indringende verhalen verdienen deze topper. Met kritische blik vecht zij zich door de berg tekst, het resultaat zal iedereen blij maken.

En dan is het een boek in wording. Maar hoe krijg je bekendheid voor dit project. We zaten al op Facebook, Twitter en een blog. En toen kwam dat mailtje van vader en zoon Constandse van In2Pics. Ton en Kay boden aan om met hun bedrijf, professionele trailers te gaan maken. Nou, daar hoef je niet lang over na te denken om daar “ja” op te zeggen. Voortvarend zijn ze al aan de slag gegaan. Ze interviewen 5 deelnemers uit het boek en maken daar prachtige trailers van. Drie zijn al verschenen vlak voor Veteranendag zoals in mijn vorige blog stond vermeld. De anderen volgen. En dan zijn Ilse en ik als duo ook nog aan de beurt. Het wordt spannend.

En daarmee is het team nu echt compleet. Annemarie Kleve, Ilse de Boer, Agnes Jaspers, Natanya Hartgers Stam,  Coby Bergsma, Edwin Sonneveld, Gertjan Gort, Ton en Kay Constandse  : jullie zijn een topteam.

Ilse, Natanya, Kay en Ton: welkom bij het team en alvast dank voor jullie belangeloze maar vooral tomeloze inzet voor onze gewonde militairen. Zij verdienen het!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s