Het waarom

RESPECT!

cropped-respectkopie1.jpgAl enige keren heb ik via mijn FB pagina melding gemaakt van een op handen zijnde project. Na enkele voorbereidende gesprekken afgelopen maanden met de leiding van de Koninklijke Landmacht, hulpverleners en casemanagers was er vandaag, 26 maart 2015, een volgende belangrijke bespreking in Utrecht. Maar eerst kort de aanleiding:

Per 1 juli 2015 ben ik ,na 37 jaar Koninklijke Landmacht, met Functioneel Leeftijd Ontslag gegaan (FLO) en mij full time op mijn fotografiebedrijf gaan storten. Dit koppelvlak wilde ik markeren. Na maanden van brainstormen heb ik er voor gekozen om een bijdrage te leveren aan de waardering voor onze gewonde militaire collega’s in de maatschappij.

IMG_1283Ik ga een groots fotoboek maken waarbij de verhalen van onze militairen worden verteld. Dit doe ik samen met schrijfster Ilse de Boer. Uiteraard zal ik zelf de deelnemers in beeld brengen.
Voor dit project heb ik een team samengesteld bestaande uit fotografie assistente Agnes Jaspers en Coby Bergsma-Hagebeek, mijn vrouw die de PR voor haar rekening zal nemen.

Voorts kunnen wij rekenen op de zeer vakkundige adviezen en begeleiding van Annemarie Kleve van Ipskamp Printing  uit Enschede. En vandaag heb ik ervaren dat de adviezen van mijn oud collega en arts Gertjan Gort ook van onschatbare waarde zijn. Edwin Sonneveld zal de grafische vormgeving voor zijn rekening nemen. Verder maakt Natanya Hartgers-Stam deel uit van het team. Zij zorgt voor het optimaliseren van alle foto’s. En tot slot zijn daar Ton Constandse en zijn zoon Kay. Vader en zoon zijn eigenaar van In2Pics (zie hun pagina op deze website) en verzorgen prachtige trailers voor dit boek.  Bekijk de trailers via het tabblad ” behind de scene”Kortom, een topteam om mij heen.
Dit boek zal de vechtlust, het positivisme en enthousiasme van onze gewonde collega;’s uitdragen. De weg die zij hebben moeten gaan om te komen waar ze nu zijn! Een voorbeeld voor velen en hopelijk ook een steun voor hen die deze weg nog niet (geheel) hebben afgelegd. Wij als militairen weten dit meestal wel, maar uw buurman ook????
Het wordt een bijzonder boek over vallen en weer opstaan.

Het boek krijgt de titel: RESPECT! en is vanaf nu te bestellen in de voorverkoop. Het boek verschijnt in het vierde kwartaal van 2016. In de voorverkoop betaald u € 37,50 exclusief verzendkosten van € 6,95. Daarna € 42,50 ex verzendkosten. Waarom zoveel verzendkosten vraagt u zich misschien af? Het boek is 30×30 cm en ca 250 pagina,s . Een letterlijk en figuurlijk groots boek. Bestellen kan via deze site. Het boek wordt in eigen beheer uitgegeven om de kosten zo laag mogelijk te houden. Daardoor kunnen we per boek ca € 2,50 doneren aan een goed doel tbv onze gewonde militairen. Het doel wordt in overleg met het Veteraneninstituut vastgesteld.

Het project krijgt gestalte onder BERGSMA-PHOTOGRAPHY.

Stationsplein 8

8331 GM Steenwijk

06-53333722

info@bergsma-photography.com

KvK 58361898

BTW nummer: NL 031676418B01

 

3 gedachten over “Het waarom

  • Hallo Jacqueline. Dank voor je bericht en bestelling. Ik heb je op de lijst gezet. Heb je voor mij een mailadres en huisadres. Dan zal ik je op de hoogte houden en kan het boek tzt worden verstuurd. Nog een fijne Kerstdagen en een heel mooi, gezind en gelukkig 2016. Hartelijke groet. Johan

   Info@bergsma-photography.com of 06-53333722

   • Hallo Johan,

    Onderstaand adres gegevens:
    Flintdijk 62,
    4706JT Roosendaal

    Het is wellicht beter te verzenden naar mijn werk adres:
    Hoeksteen 11
    4815PR Breda

    Daar is altijd iemand aanwezig en op het thuisadres niet.
    E-mail: jacq552001@yahoo.com

    Fijne dagen en een voorspoedig nieuw jaar.

    Gr Jacqueline van Batenburg

Reacties zijn gesloten.